Projecten LGB Bouw
©  Loyaal, Gedegen en Betrouwbaar

Hef schuifpui gemaakt en geplaatst in Amsterdam

LGB Bouw heeft deze op maat gemaakte hef/schuifpui voor een klant in Amsterdam op maat gemaakt en geplaatst, deze is ook in de verfkleur van de woninge gemaakt door LGB bouw. Wilt u meer informatie omtrent het plaatsen van een hef/schuifpui neem dan gerust contact op via onderstaande button

Maatwerk Hef kiep ramen van maarliefst 180x140 cm

Dit formaat is vrijwel nergens te krijgen Deze woningen waren voorzien van zongemaamde hef kiep ramen, maar deze werkte door een productiefout niet naar behoren. Nu zijn ze door LGB Bouw vervangen en kan deze opdrachtgever weer frisse lucht door de woning laten waaien,.  

Openslaande deuren en groot raam Almere

Voor deze klant in Almere is een stuk muur verwijderd en daarna zijjn er openslaande deuren geplaatst en een groot raam op de plaats van een oude deur, die niet meer nodig was. Het metselwerk is uitbeteed en de op maat gemaakte deuren en het raam inclusief nieuwe kozijnen geplaatst.

Grote projecten in Amsterdam en utrecht

Regelmatig krijgen wij verzoeken voor grotere projecten. Zo ook in onder andere Amsterdam en Utrecht waar wij op verzoek van klanten kiep kantelramen op maat hebben geleverd en geplaatst in meerdere woningen zoals te zien op de afbeeldingen hiernaast.

Maatwerk Windschermen voor een grieks restaurant

Zo nu en dan komen er bij LGB Bouw bijzondere aanvragen binnen. Zo ook van dit griekse restaurant dat al lange tijd op zoek bleek te zijn naar maatwerk windschermen die vrijwel nergens te vinden waren. In overleg met de opdrachtgever en na wat denk en tekenwerk is het resultaat erg mooi geworden. Een tevreden klant die na een lange zoektoch eindelijk het maatwerk heeft gekregen waar zij naar op zoek waren.
www.lgbbouw.nl
E. den Boer
Nieuwe ramen met roede verdeling in bestaande kozijnen 1e verdieping nieuw kozijn met glas in lood in isolatie glas verwerkt
Project Wijk bij Duurstede Openslaande deuren, kozijnen met nieuw beslag en glaswerk, volledig op maat gemaakt door LGB Bouw.
Project Bisschopshof Ijsselstein Openslaande deuren voor een geweldige doorgang naar den tuing in Ijsselstein. Bent u ook graag de trotse bezitter van dit soort openslaande deuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!
Project Rijksstaatweg Duivendrecht Maatwerk Samengesteld kozijn van 4000x2600mm . Alle maten zijn in overleg met de klant mogelijk.
Op deze pagina vindt u diverse projecten uitgevoerd door LGB Bouw en in de meeste gevallen op locatie en naar wens van de klant geplaatst. Heeft u vragen over een project of zou u graag in contact willen komen of zelfs een project willen bezichtigen, dan kunt u altijd even contact opnemen met LGB Bouw dan kunnen wij in overleg met opdrachtgevers een afspraak voor u regelen.
Project Pandabeerstraat Almere Maatwerk pui achterzijde woning vervangen
Project Supremestraat Garage aanpassing
Project Swifterband Aanpassing achtergevel in Swifterband