Offerte LGB Bouw
©  Loyaal, Gedegen en Betrouwbaar
Wilt u een Offerte ontvangen? Wij leveren uitsluitend maatwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs en tegen een zeer goede kwaliteit. Wij kunnen u na opmeten en bespreken van het project dat u in gedachten heeft een geheel vrijblijvende offerte opsturen. Heeft u aan de hand van een offerte vragen, schroom dan niet om contact op te nemen.
Contact met LGB Bouw?  Klik HIER  
prijs van de offerte Houdt u rekening bij het vergelijken van prijzen dat iedere vakman gebruik maakt van zelf gekozen materialen. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit materialen en goede houtsoorten. In overleg kan er worden afgeweken van de standaard die wij gebruiken.
Het uitbrengen van een offerte is maatwerk en wij streven ernaar een gepaste en scherpe offerte voor u te maken. Het is mogelijk een offerte op basis van een foto op te maken, maar dit blijft dan een prijsindicatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleent. Na bespreking van uw project en alle wensen en verwachtingen en grondig meetwerk kunnen wij een volledig passende offerte uitbrengen. In deze offerte nemen wij na overleg alle kosten mee, ook als er voor bepaalde delen van de klus een externe specialist moetn worden ingehuurd. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, dan horen wij dit graag.

Offerte Ontvangen?

www.lgbbouw.nl
E. den Boer