Bedrijfsprofiell LGB Bouw
©  Loyaal, Gedegen en Betrouwbaar
Contact Contact
Onze werkplaats beschikt over professionele apparatuur waarmee vrijwel al het maatwerk kan worden geproduceert, Wij maken alles van hoge kwaliteitsmaterialen en leveren hierdoor alleen hoogwaardig materiaal. Uiteraard is onderhoud van uw zijde ook belangrijk voor de levensduur van onze producten.  
Referenties Werkspot Referenties Werkspot
Hoewel wij gespecialiseerd zijn in ramen en deuren in ieder gewenst formaat, leveren wij tal van andere producten.Op onze pagina over projecten vindt u een leuke impressie van de projecten die wij voor klanten op verschillende locaties hebben gerealiseerd. Bent u benieuwd naar hoe klanten ons beoordelen, klik dan op de button hieronder. U vindt hier de referenties op de pagina van werkspot waar wij veel klussen voor doen.
Projecten Projecten
Onze producten worden vervaardigd uit ruwe materialen en in onze fabriek verwerkt tot een pasklaar product. Vanuit onze fabriek kunnen wij op locatie de bestelde producten leveren maar uiteraard ook plaatsen en afwerken. Projecten waarbij bijvoorbeeld ook gemetseld moet worden gaan wij niet uit de weg, maar laten wij meestal door een specialist uitvoeren.

Maatwerk en kwaliteit

www.lgbbouw.nl
E. den Boer
Referenties SOLVARI Referenties SOLVARI